Categorie keuze

 

Home

 

"Doordacht onder druk"

Decennia van toepassing op Techni Control International BV. Opgericht in 1972 en sindsdien onder de bezielende leiding van de familie Van de Laar. De tweede generatie heeft het stokje in 2007 officieel overgenomen.

Van technisch adviesbureau naar groothandel en tegenwoordig een combinatie hiervan. Wij leveren advies en appendages voor de installaties waar met druk gewerkt wordt. Voor petrochemie, water, lucht en gasbehandeling. Door de jarenlange relatie met onze toeleveranciers komen wij tot pasklare oplossingen. Dit resulteerde onlangs in een gezamenlijk ontwikkeld hogedruk regelblok (450bar) voor een waterstof aangedreven rondvaartboot. Gevolg hiervan is dat we momenteel bij diverse projecten betrokken zijn om tot milieuvriendelijke aandrijving te komen.

Het begeleiden van onze klanten voor de juiste appendage op de juiste plaats zien wij als een vanzelfsprekenheid. Indien gewenst met test-, materiaal- of ex-certificaten. Om onze klanten te helpen op de juiste wijze met druk om te gaan kunnen ze altijd een beroep op ons doen, hetzij per telefoon, hetzij per e-mail.           

 

 

 

 

Bel gerust 0528 23 34 00