Ons Bedrijf

Sinds de verhuizing is onze telefooncentrale defect en is de centrale over genomen door onze telefoon dienst.

Indien er vragen zijn kan dat via info@technicontrol.nl of via de telefoon dienst.

 

Techni Control International B.V. 

Techni Control International B.V. is opgericht in 1972 als technisch adviesbureau/handelsonderneming met eigen servicedienst.
Kantoor, werkplaats en magazijn zijn gevestigd te Hoogeveen.

In de werkplaats beschikt men over reparatie- en testfaciliteiten tot 200 bar. Ten behoeve van een snelle levering beschikt T.C.I. over een ruime magazijnvoorraad van de meest voorkomende, standaard producten uit het leveringsprogramma.
Alle inkomende en uitgaande goederen worden gecontroleerd en getest.
Goede afspraken met de huisleveranciers (met de meeste bedrijven worden al vanaf de oprichting zaken gedaan), zorgen voor een correcte afhandeling van niet-standaardproducten. Vanzelfsprekend kan praktisch elk gewenst materiaal of testcertificaat meegeleverd worden.

Tot ca. 1987 bestond het leveringsprogramma hoofdzakelijk uit compressoren, persluchtdrogers en filters.
De producten die nu op de markt gebracht worden, onder de merknaam TECON, bestaan uit vloeistof- en gasfilters, magneetventielen met aansluitingen vanaf M5 tot Flens NW 350, medium bediende klep-, schuif- en kogelafsluiters, naaldafsluiters, reduceerventielen, drukschakelaars, verschildrukmeters en precisie reduceerventielen voor instrumentatie. Dit voor drukbereiken tot 1000 bar en vacuüm en geschikt voor de meest bekende gassen en vloeistoffen, ook agressieve en cryogene toepassingen.

Naast een leveringsprogramma van standaardcomponenten verzorgt T.C.I. - in nauw overleg met de opdrachtgever – ook het ontwerp en de levering van montageframes, waarop apparatuur is gemonteerd voor procesregeling, drukreduceerstations en instrumentatie filter/reduceer units voor de petrochemie en olieproductie tot een drukbereik van 0,1 bar tot 250 bar.

klik hier voor meer informatie