Techneutje

“Elke Techneut zijn eigen leut”

 
Zo bedacht Joost van de Laar z’n “Techneutje”. Een origineel geschenk in een oer-Hollandse kruik speciaal voor techneuten in Nederland.  

Zo is het idee opgevat om speciaal voor technisch Nederland een geschenk op de markt te brengen onder de naam “Techneutje”, een kruidenlikeur met een  technisch sterk karakter.
Wanneer wij een opdracht van een klant  hebben ontvangen of volbracht bieden we de klant een geschenk aan wat ludiek is voor de branche en ook nog eens lekker smaakt.

Techneutje dankt zijn naam aan de dubbelzinnigheid van techniek en de bekende variant op een borrel  ”neut”,  welke gemakkelijk uit de stenen kruiken geschonken kan worden.  
De stenen kruik, de afbeelding op het etiket van techniek  uit vroegere tijden, geeft het geheel een authentieke en vertrouwde uitstraling.

Techneutje is een overheerlijke kruidenlikeur om zelf te drinken of als relatiegeschenk weg te geven. Techneutje dankt zijn kleur en smaak aan de samenstelling van minimaal 25 verschillende soorten kruiden en heeft een intrigerende en aangename zoete smaak.
Naast het kruikje van 10 cl is Techneutje tevens verkrijgbaar in 35 cl, 70 cl en een geschenkverpakking inclusief 3 stenen drinkkruikjes.

Wilt u uw relaties ook verrassen met zo’n originele kruik, ga dan naar het bestelformulier om een bestelling te plaatsen.